Andrew Tate, despre Ucraina: ,,ştiam din august 2021 că va începe un nou război, după retragerea trupelor americane din Afganistan"

Fostul kickboxer american, Andrew Tate, rămas arestat la domiciliu în România, a discutat într-un interviu de la finalul lunii august, cu Alex Jones, prezentator american conspiraţionist de extremă dreaptă. Întrebat despre situaţia din ţara învecinată aflată în război cu Rusia, fostul kickboxer, acum unul dintre cei mai urmăriţi influenceri la nivel global, cunoscut ca emblema masculinităţii toxice, dar arestat pentru proxenetism şi agresiune sexuală, a declarat că ,,atunci când se termină un război, începe cu siguranţă unul nou".

2705 afișări
Imaginea articolului Andrew Tate, despre Ucraina: ,,ştiam din august 2021 că va începe un nou război, după retragerea trupelor americane din Afganistan"

Alex Jones: ,,Ce părere ai despre Ucraina?"

Andrew Tate: ,,Acesta este unul dintre subiectele cu care trebuie să fiu atent, fiincă sunt chiar la graniţă [cu Ucraina].  Sunt literlamente la câteva ore distanţă. Aşa că trebuie să fiu foarte atent la ce spun. Dar voi face un comentariu.

Când ne-am retras din Afganistan, i-am spus lui Tristan (fratele meu): <<dar au nevoie de un război>>. Şi Tristan mă întreabă: <<UNDE?>

 <<Nu ştiu, dar au nevoie de unul undeva pentru că aşa funcţionează şi este ca o metaforă a vieţii>>. Este amuzant că ne-am retras din Afganistan dacă trei săptămâni mai târziu, câteva mail-uri, BOOM, un nou război".

Andrew Tate, influencer şi fost kickboxer, a declarat într-un interviu cu conspiraţionistul Alex Jones că se aştepta la izbucnirea unui război în care să fie implicate Statele Unite ale Americii, chiar imediat după retragerea trupelor din Afganistan din august 2021.

Statele Unite, din 7 octombrie 2001 până pe 30 august 2021, au desfăşurat operaţiuni militare împotriva teroriştilor al-Qaeda şi a talibanilor, ca urmare a atentatelor teroriste de la 11 septembrie 2001 ce au fost desfăşurate pe pământ american. 

În martie şi aprilie 2021, Rusia a adunat aproximativ 100.000 de soldaţi şi echipament militar în apropierea graniţei sale cu Ucraina, reprezentând cea mai mare mobilizare de forţe de la anexarea Crimeei de către Rusia în 2014. 

În august 2021, SUA îşi transferă trupele din Afganistan, în cea mai dezordonată retragere de la cea din Saigon încoace. 

În decembrie 2021, SUA au emis avertismente că Rusia ar putea invada Ucraina după Anul Nou, Kievul fiind înarmat şi pregătit de către statele occidentale până în februarie 2022. 

Fostul kickboxer descrie războiul ca ,,o metaforă a vieţii de bărbat = când crezi că o problemă s-a terminat, începe alta".

,,Ai nevoie de război. Este ca o metaforă a vieţii. Nu cred că războiul se termină, se schimbă, se mişcă. Dacă eşti bărbat şi creză că un război s-a încheiat, începe în alt loc şi nu se termină niciodată. Suntem într-o stare constantă de război. Va fi un nou caz, o nouă problemă, o nouă dificultate, o nouă luptă sau o nouă durere". 

În iulie, în interviul ţinut cu Tucker Calrson, fost prezentator de la Fox News, Andrew Tate a spus:

,,Cred că trebuie să-i acordăm credit lui Putin pentru că ne-a scăpat de COVID, adevărat? Gândiţi-vă puţin, a făcut-o într-o singură zi. O fi el băiatul rău, dar cel puţin ne-a vindecat pe toţi de COVID, aproape instantaneu". 

Andrew Tate mai spunea că ,,că dacă sunteţi atât de naivi să credeţi că există oameni buni şi răi în războaie, adică băieţii buni vor libertate, trebuie să faci un pic mai multă investigaţie despre ce se întâmplă cu adevărat". 

I-a împărtăşit o amintire cu tatăl său, Emory Tate, maestru internaţional de şah şi lingvist la CIA,  mort la 56 ani în 2015, când l-a întrebat de ce talibanii rezistă maşinăriei americane, deşi nu au nicio şansă. 

,,Tatăl meu mi-a spus: se luptă pentru modul lor de viaţă. Ei îşi doresc nevasta, copiii şi societatea, limba lor, şi nu vor steaguri Pride şi nu vor că**turi americane, vor să-şi păstreze cultura şi luptă să fie un popor independent. Nu sunt băieţii răi despre care crezi. Sunt oameni care spun <<De ce eşti aici, ce vrei de la noi, nu suntem de acord că este împotriva cărţii noastre sfinte, aşa că marş de aici>>". 

Andrew Tate este convertit la islam. 

El a mai dezvăluit că în 2014, când începuse războiul din Donbas, tatăl său posta pe Twitter despre viitorul societăţii, ascensiunea homosexualităţii, a veganismului, feminismului şi postmodernismului, dar şi despre începerea războiului şi crizei energetice. 

,,Tatăl meu a fost un profet. Tot ce se întâmplă acum a fost prevestit pe Twitter-ul său acum 10 ani". 

Într-un interviu anterior, ţinut la Madrid în septembrie 2022, Andrew Tate i-a adus laude dictatorului Vladimir Putin pentru că pune Rusia pe primul loc, că este un lider logic ce vrea doar să-şi apere ţara şi i-a acuzat pe liderii europeni că se autodistrug prin ideologii. 

,,Întotdeauna s-au întâmplat războaie proxy în Africa şi Asia, când africani şi asiatici  au murit, şi nimănui nu i-a păsat, dar acum ne pasă de Ucraina, că mor europeni albi....cred că este o ipocrizie acolo". 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici