Ben Affleck e nefericit cu Jennifer Lopez. Cuplul se ceartă constant

Lumea ştirilor romantice e zguduită de ultimele dezvăluiri despre „Bennifer”: Ben Affleck ar fi nefericit alături de Jennifer Lopez. La baza certurilor cuplului se află caracterele diametral opuse şi viciile vechi. Se pare chiar că Ben Affleck ar fi plecat de acasă în toiul unei dispute.

24305 afișări
Imaginea articolului Ben Affleck e nefericit cu Jennifer Lopez. Cuplul se ceartă constant

Hepta

Este o informaţie lansată de „Radar Online”, un site american de obicei bine informat, preluată de Repubblica.

Se pare că basmul Bennifer 2.0, adică reîntâlnirea cuplului după 20 de ani, încununată de nu mai puţin de două nunţi în timpul verii, trece printr-o furtună.

Potrivit mai multor „surse apropiate cuplului” citate de ziar, cei doi se confruntă cu impactul vieţii reale după basmul de la nuntă.

Prima problemă ar fi gestionarea copiilor: Ben este tatăl lui Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, şi Samuel, 10 ani, cu fosta soţie Jennifer Garner, în timp ce J.Lo este mama gemenilor Emme şi Max, 14 ani, cu cel de-al treilea soţ al ei, Marc Anthony.

"S-au întors la rutina muncii şi a vieţii de părinte", a spus sursa: "Realitatea s-a instalat. În timp ce Emme şi Seraphina se înţeleg foarte bine, a face pe toată lumea fericită în acelaşi timp s-a dovedit a fi aproape imposibil".

O a doua sursă „bine informată" a dezvăluit că Ben a plecat recent după o ceartă urâtă.

"Fericire conjugală? Mai degrabă haos marital!. Înainte de nuntă, Jennifer a oferit o reprezentaţie demnă de Oscar în faţa lui Ben, pretinzând că este viitoarea soţie perfectă şi relaxată", a adăugat sursa. Ben a fost "orbit de dragoste", a spus sursa, dar "nu şi-a dat seama în ce se băga".

Pe lângă copii, mărul discordiei cuplului ar fi garderoba şi obiceiurile proaste: "El este un tip de blugi şi tricouri, iar acum Jennifer încearcă să-i spună ce poate şi ce nu poate purta. Mai mult, urăşte cu desăvârşire ţigările lui Ben. A promis că se va lăsa de fumat, dar în această situaţie stresantă fumează mai mult ca niciodată".

Ea, la rândul ei, se spune că este o perfecţionistă şi o dependentă de muncă, cu care convieţuirea nu este deloc uşoară. Sursa susţine că J Lo chiar a făcut curăţenie în preţioasa colecţie de motociclete a lui Ben, fără să-i spună.

„L-a păcălit o vreme, dar Ben îşi dă seama că Jennifer este la fel de orientată spre carieră cum a fost întotdeauna”, a declarat sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ben affleck,
j lo,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici