Biletele la prima ediţie a festivalului Massif din Poiana Braşov au fost puse în vânzare

Morten, DJ-ul danez care a creat stilul muzical Future Rave, împreună cu David Guetta, participă la prima ediţie a festivalului Massif, de la Poiana Braşov, iar de miercuri au fost puse în vânzare biletele. Festivalul se desfăşoară în perioada 3 - 5 martie.

1204 afișări
Imaginea articolului Biletele la prima ediţie a festivalului Massif din Poiana Braşov au fost puse în vânzare

Biletele la prima ediţie a festivalului Massif din Poiana Braşov au fost puse în vânzare

Începând de miercuri, fanii festivalului Massif pot vedea programul pe scene şi îşi pot achiziţiona biletele pe zile la prima ediţie, are va avea loc în Poiana Braşov, în perioada 3-5 martie.

Morten este considerat unul dintre cei mai bine cotaţi producători şi DJ-i din noul val, este de origine daneză şi în luna martie ajunge pe mainstage-ul Massif.

„Totul a început de la ideea că va fi un lucru extraordinar, iar în acest caz, David Guetta şi Morten au avut dreptate. Noul gen ,,Future Rave” a explodat încă din 2019, în momentul în care cei doi producători au pus bazele unui nou concept. Patru ani mai târziu, sound-ul unic Future Rave este o marcă de sunet în zona de clubbing care a făcut imposibilul posibil într-o industrie care intrase în rutină. Anul 2019 a fost momentul în care muzica electronică s-a reinventat odată cu
apariţia acestui proiect în care este implicat superstarul David Guetta alături de danezul Morten, care în 2021 a marcat cea mai puternică nouă intrare în Top 100 DJ Mag, direct pe locul 39”, anunţă organizatorii Massif.

Multe alte nume din ţară şi din străinătate au confirmat prezenţa în în line-up-ul Massif.

Începând de miercuri, cei care vor să îşi asigure intrarea la prima ediţie Massif, cel mai mare festival organizat într-o staţiune montană din România, o experienţă în premieră pentru Centrul şi Sud Estul Europei, pot achiziţiona bilete de o zi. Preţul unui bilet începe de la doar 27 de euro plus taxe pentru o zi plină de distracţie pe pârtie, la scenele de la apreski-urile din staţiune sau la baza Pârtiei Bradu, unde sunt amplasate trei scene: Mainstage, G.O.A.T. şi Retro Fantesia.

Preţul pentru un abonament General Access porneşte de la 79 euro plus taxe, iar preţul unui abonament VIP este de 250 euro plus taxe. Preţul final pentru un abonament General Access este de 170 de euro plus taxe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici