Brit Awards 2023: Harry Styles câştigă patru premii

Harry Styles a câştigat toate cele patru premii Brits la care a fost nominalizat, inclusiv cel mai bun album şi cel mai bun artist, scrie BBC.

248 afișări
Imaginea articolului Brit Awards 2023: Harry Styles câştigă patru premii

Sursa Foto - Harry Styles, Instagram

Spectacolul a fost deschis cu uriaşul său hit As It Was, care a câştigat titlul de cântecul anului.

"Sunt conştient de privilegiul meu aici, în această seară", a spus el, numind femeile care au ratat premiul de artist al anului, printre care Mabel, Florence Welch, Charli XCX, Rina Sawayama şi Becky Hill.

Beyonce a câştigat premiile internaţionale, pentru cea mai bună artistă şi cântecul anului, în timp ce Wet Leg a câştigat premiul pentru cel mai bun grup şi artist nou.

La nominalizările din acest an, nicio femeie nu a fost nominalizată la categoria cel mai bun artist, după ce anul trecut organizatorii au decis să adopte premii neutre din punct de vedere al genului.

Printre femeile care au fost eligibile, dar care nu au fost nominalizate se numără cele menţionate de Styles în discursul său.

Flo, singura britanică de culoare câştigătoare, a câştigat premiul "rising star", dar nu a avut ocazia să cânte în seara evenimentului, aşa cum s-a întâmplat în anii precedenţi - în schimb, premiul său a fost anunţat înainte de spectacol.

Styles i-a mulţumit, de asemenea, mamei sale pentru că "m-a înscris la X Factor fără să-mi spună", alături de colegii săi de la One Direction, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne şi Zayne Malik.

Shania Twain, care a cântat pe scena de la Coachella anul trecut cu Styles, i-a oferit lui Brit pentru cântecul anului.

Anterior, ea i-a spus lui Mark Savage de la BBC că popularitatea cântăreţului provine din faptul că acesta este "incredibil de autentic, iar oamenii simt asta". "Este drăguţ, este simpatic, este amabil, este un gentleman", a spus ea. "Evident, este super-talentat - are tot ceea ce îţi doreşti ca fan să urmăreşti, să apreciezi şi să respecţi".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici