Ce hoteluri rezervă românii când îşi înşală partenerii

  • Conform unor studii realizate recent în Statele Unite ale Americii, aproximativ 40% dintre cuplurile necăsătorite şi 25% dintre cuplurile căsătorite s-au confruntat cu cel puţin un episod de infidelitate.
  • Studiul mai spune că 20% dintre bărbaţi caută o relaţie extraconjugală, în timp ce procentul în rândul femeilor este de 13%.
3154 afișări
Imaginea articolului Ce hoteluri rezervă românii când îşi înşală partenerii

Ce hoteluri rezervă românii când îşi înşală partenerii

Conform unor studii realizate recent în Statele Unite ale Americii, aproximativ 40% dintre cuplurile necăsătorite şi 25% dintre cuplurile căsătorite s-au confruntat cu cel puţin un episod de infidelitate. Acelaşi studiu spune că 20% dintre bărbaţi caută o relaţie extraconjugală, în timp ce procentul în rândul femeilor este de 13%.

Specialiştii psihoterapeuţi sunt de părere că fenomenul relaţiilor extraconjugale a fost accentuat de perioada post-pandemică, iar această situaţie a fost cu siguranţă replicată şi în România.

Anul trecut, una din trei căsnicii a sfârşit într-un proces de divorţ.

Travelminit.ro şi hotelierii parteneri au făcut o listă a caracteristicilor căutate de amatorii de aventuri extraconjugale.

Cele mai căutate caracteristici pentru hotelurile de cuplu rămân serviciile SPA şi piscină interioară sau exterioară, dar la fel de importantă este şi poziţionarea într-o zona mai retrasă, mai puţin turistică. Sunt preferate hotelurile mari sau proprietăţile tip resort cu un număr crescut de camere şi mai puţin pensiunile sau proprietăţile de tip boutique hotel.

De asemenea, românii sunt dispuşi să aleagă hoteluri mai bune pentru aventurile extraconjugale şi să plătească mai mult decât în cazul vacanţelor de familie. Se preferă servirea mesei în cameră sau se rezervă zone dedicate din cadrul restaurantelor. Nota de plată este mai mare decât o masa obişnuită de vacanţă.

În ceea ce priveşte destinaţia preferată pentru astfel de escapade, hotelierii confirmă că se evită zonele turistice cunoscute, mai ales în plin sezon, şi că se preferă hotelurile de oraş (Timişoara, Braşov, Oradea, Cluj, Bucureşti, Iaşi) sau hotelurile situate într-un cadru natural bogat.

Oraşele sunt preferate pentru că oferă cadrul perfect pentru a se pierde în mulţime, există o paletă largă de tipuri de hoteluri sau apartamente închiriate în regim hotelier. La fel de căutate sunt şi hotelurile situate în natură, departe de zonele turistice aglomerate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici