Circ la Hollywood - Elon Musk nu va depune mărturie în procesul pentru defăimare dintre Johnny Depp şi Amber Heard. Nici James Franco nu va depune mărturie la proces

Elon Musk nu va depune mărturie în apărarea fostei sale iubite, Amber Heard, în procesul pentru defăimare de 50 de milioane de dolari, intentat de fostul ei soţ, Johnny Depp. Nici actorul James Franco nu va depune mărturie în proces.

15273 afișări
Imaginea articolului Circ la Hollywood - Elon Musk nu va depune mărturie în procesul pentru defăimare dintre Johnny Depp şi Amber Heard. Nici James Franco nu va depune mărturie la proces

Sursa Colaj Foto - Hepta 

Elon Musk nu va depune mărturie în apărarea fostei sale iubite, Amber Heard, în procesul pentru defăimare de 50 de milioane de dolari, intentat de fostul ei soţ, Johnny Depp.

Vedeta din „Piratii din Caraibe” a dat-o în judecată după ce actriţa a declarat în 2018 că este „o persoană publică ce reprezintă abuzul domestic”. Ea nu l-a numit pe Depp, dar avocaţii săi susţin că este clar o referire la Depp, deoarece ea a susţinut anterior că a fost agresată fizic în timpul căsniciei lor.

Avocatul lui Musk, Alex Spiro, a confirmat pentru Fox News că şeful Tesla nu va lua cuvând în tribună, deşi este listat ca martor. M 

Un agent de pază de la o clădire din Los Angeles în care locuiau Depp şi Heard a mărturisit prin intermediul unui videoclip că îl vedea adesea pe Musk cel puţin „de câteva ori pe săptămână” la penthouse-ul lui Depp, în 2015.

Fondatorul SpaceX „o vizita pe actriţă când domnul Depp nu era acasă”, a adăugat Alejandro Romero sub jurământ.

„Prima apariţie a lui Musk în penthouse-ul domnului Depp a avut loc la scurt timp după ce doamna Heard i-a aruncat o sticlă de vodcă către domnul Depp în Australia, când a aflat că domnul Depp dorea ca cuplul să încheie un acord post-nupţial privind bunurile din căsnicia lor",  susţin actele judecătoreşti obţinute de Fox News Digital. 

Între timp, New York Post  a raportat că nici actorul James Franco nu va depune mărturie în proces.

Depp l-a acuzat pe Franco că a întreţinut o relaţie amoroasă cu Amber Heard în timpul căsniciei lor. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici