Colecţia de maşini de lux a lui Arnold Schwarzenegger. Un tanc funcţional este piesa centrală

Legendarul culturist şi actor Arnold Schwarzenegger are o pasiune deosebită pentru maşini. Averea adunată de-a lungul carierei i-a permis să îşi alcătuiască o colecţie impresionantă de vehicule de colecţie, cu exemplare inedite.

2713 afișări
Imaginea articolului Colecţia de maşini de lux a lui Arnold Schwarzenegger. Un tanc funcţional este piesa centrală

Colecţia de maşini de lux a lui Arnold Schwarzenegger. Un tanc funcţional este piesa centrală

Schwarzenegger a parcurs un drum lung de la primul său titlu de Mr. Universe în 1967. În cei 55 de ani de carieră, fostul culturist a adunat o avere de 450 de milioane de dolari. Şi a folosit o parte din această avere pentru a acumula o colecţie uriaşă de maşini.

Cu toate acestea, maşinile sale nu sunt de genul celor pe care le găseşti de obicei pe străzi. Iată care sunt o parte dintre cele mai luxoase vehicule pe care le deţine Arnold Schwarzenegger.

Hummer H1 în stil militar, Mercedes-Benz Unimog, Hummer H1 Slant Back şi Dodge M37 ex-militar sunt vehiculele în stil militar pe care le deţine culturistul devenit actor. Şi având în vedere numeroasele sale roluri de militar, pare corect ca fostul Mr. Olympia să deţină mai multe maşini cu tematică militară.

Cu toate acestea, există un vehicul din colecţia sa care le-ar întrece pe toate celelalte de pe listă. Este vorba despre tancul său personal M47 Patton Tank. Da, un tanc! Şi nu este doar pentru spectacol, este o mega-maşină complet funcţională.

Dar, în afară de maşinile sale de tip militar, starul Terminator deţine şi mai multe maşini sport, clasice şi de epocă. Dintre modelele sportive pe care Schwarzenegger le deţine, Bugatti Veyron este cel mai izbutit din punct de vedere al puterii, vitezei şi aspectului.

Printre alte maşini sport pe care le deţine americanul de origine austriacă se numără Porsche Turbo, un Audi R8 construit la comandă, Bentley Continental GT SuperSports Cabriolet, Mercedes-Benz SLS AMG Roadster şi un Bentley Continental GTC. În plus, fostul guvernator al Californiei deţine şi o Tesla Roadster electrică de primă generaţie.

Bărbatul cel mai cunoscut pentru abilităţile sale de culturist nu are decât un singur muscle car în colecţia sa. Şi aceasta este Dodge Challenger SRT.

Vedeta mai deţine două Hummer-uri, H2 şi H2 Hydrogen, un model eficient din punct de vedere energetic. Şi, deşi majoritatea maşinilor sale sunt din categoria celor modene, el deţine şi câteva piese clasice.

Actorul deţine, de asemenea, un Excalibur cu aspect vintage, chiar dacă modelul doar pare vintage, dar în realitate, acesta a trecut pentru prima dată pe linia de asamblare abia în 1965. Singurul alt model clasic de pe lista sa de colecţie este Cadillac Eldorado Biarritz.

Schwarzenegger mai are încă două maşini interesante în colecţia sa. Este vorba despre Kreisel Electric G500, fabricat la comandă, şi sedanul de lux Bentley Arnage. În plus, el are o motocicletă Indian Chief care se adaugă la această listă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici