Cultură cu parfum de vinil! Un bărbat îţi arată colecţia lui impresionantă

  • Un târg de vinil-uri, CD-uri şi casete a fost organizat în capitală
  • Alexandru iubeşte muzica rock şi are o colecţie de 3.000 de discuri
  • Preţul unui vinil începe de la 10 lei şi poate ajunge la 300 de lei
649 afișări

Un târg de vinil-uri, CD-uri şi casete din capitală i-a atras pe toţi iubitorii de muzică veche, de la Maria Tănase până la Frank Sinatra. Alexandru Albiter a venit şi el în căutare de plăci vechi de pick-up. Pasionat de muzica rock, el are amenajat un loc de special la mansarda casei. Acolo am descoperit două camere pline cu discuri şi instrumente muzicale din ultimii 40 de ani. 

Dacă şi ţie îţi place să asculţi muzică la pick-up, îţi spun că la astfel de tărguri preţurile pentru discuri încep de la 10 lei şi pot ajunge până la 300 de lei pentru piesele rare.

”CD-uri am în jur de vreo 3.000, vinil-urile, LP-urile cred că 3-4 sute , nu le-am numărat niciodată, câteva single-uri şi pick-up-urile au venit aşa pe rând. Akai-ul ăsta îl folosesc este foarte comod, am căşti cu bluetooth, pun vinil-ul şi pot să mă duc în dormitor sau să umblu prin casă. Ăsta este discul cu Ob-La-Di Ob-La-Da apărut atunci, Paperback Writer, Nowhere Man, aici este Twist and Shout. Din muzică am caştigat tot ce e aici, muzica este meseria mea în momentul ăsta”, spune Alexandru Albiter.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici