Cum a influenţat pandemia modul în care oamenii trădează? TLC aduce pe 1 august un nou sezon Iubiri infidele

Marţi, 1 august de la ora 20:30, TLC lansează un nou sezon al serialului de scripted-reality Iubiri infidele (Alta Infedelta), care vorbeşte despre trădări şi faţadele infinite ale iubirii infidele. TLC este disponibil şi poate fi căutat în grilele TV ale distribuitorilor de cablu.

94 afișări
Imaginea articolului Cum a influenţat pandemia modul în care oamenii trădează? TLC aduce pe 1 august un nou sezon Iubiri infidele

Cum a influenţat pandemia modul în care oamenii trădează? TLC aduce pe 1 august un nou sezon Iubiri infidele


În acest nou sezon, formatul se adaptează noului stil de viaţă al protagoniştilor, din timpul în care distanţarea socială le caracteriza toate zilele.

Emisiunea Iubiri infidele, produsă de Stand by Me pentru Discovery Italia, este un decalog modern despre noile modalităţi de trădare, iar poveştile răspund unui context comun: "Există iubiri care durează pentru totdeauna şi pasiuni cărora nimic nu le poate sta în cale".

Fiecare episod spune câte o poveste din trei puncte de vedere: cel al îndrăgostitului, cel al trădătorului şi cel al persoanei trădate. Fiecare dintre poveşti este adevărată, dar a fost adusă pe ecran prin reconstituiri şi interviuri cu actori care spun povestea la persoana întâi. În noile episoade, poveştile includ lumea reţelelor de socializare. Trădătorii în serie, care folosesc compulsiv telefoanele mobile, tabletele şi diverse aplicaţii, pun la grea încercare gelozia protagoniştilor. Într-un crescendo de indicii şi emoţii descoperim ce simt cei doi parteneri: gelozie, amărăciune şi dorinţa de răzbunare.

Cum fac faţă cuplurile infidelităţii conjugale? Se hotărăsc să o ia de la capăt, lăsând trecutul deoparte, sau pun capăt şi se întorc în lumea întâlnirilor? Convingătoare şi curioase, pasionale şi bizare, romantice sau dramatice, tragice sau ironice, poveştile sunt parţial plasate în perioada de izolare, când nevoia de evadare era foarte puternică.

Noul sezon Iubiri infidele va fi la TLC începând de marţi, 1 august, la ora 20:30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici