Cum au sărbătorit Beyonce şi Jay-Z Valentine’s Day

  • Beyonce le-a arătat fanilor cum a sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor alături de Jay-z şi copiii lor
  • Chiar dacă au depăşit 14 februarie, familia Carter şi-a împărţit cadouri
  • Beyonce a spus în British Vogue că familia este cel mai bun cadou pentru suflet
151 afișări
Imaginea articolului Cum au sărbătorit Beyonce şi Jay-Z Valentine’s Day

Cum au sărbătorit Beyonce şi Jay-Z Valentine’s Day

Dragostea este în aer toată luna februarie. Iar Beyonce nu numai că o ştie, dar o simte.

Artista le-a împărtăşit fanilor imagini surprinse în timpul Zilei Îndrăgostiţilor, chiar dacă 14 februarie a trecut. De la o ţinută provocatoare cu tematica de Valentine’s Day, la cadouri şi momentele petrecute cu soţul ei, Jay Z, şi mai ales, cu copiii lor.

Pentru Beyonce, familia este cel mai important lucru. Cântăreaţa a vorbit într-un interviu acordat la sfârşitul anului 2020 pentru British Vogue, despre familia şi viaţa în carantină. Ea a spus că este mândră de cei trei copii ai ei şi că familia este cel mai bun cadou pentru suflet.

Beyonce şi Jay-Z sunt căsătoriţi din 2008 şi au împreună trei copii. Cei doi formează unul dintre cele mai de succes cupluri. În ciuda unor dificultăţi, pe care nu au ezitat să le transpună în versurile melodiilor lor, artiştii sunt în continuare împreună şi par mai îndrăgostiţi ca niciodată. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici