Dave Grohl, solistul Foo Fighters, provocat la un duel de o fetiţă de 10 ani

  • Rockerul i-a acceptat provocarea lui Nandi Bushell, cunoscută pe internet pentru coverurile sale spectaculoase
  • Grohl o felicită pe talentata fetiţă şi spune că i-a urmărit toate clipurile
  • Tânăra a fost felicitată pentru talentul şi munca sa de mai mulţi artişti cunoscuţi, care i-au şi dăruit instrumente muzicale
177 afișări
Imaginea articolului Dave Grohl, solistul Foo Fighters, provocat la un duel de o fetiţă de 10 ani

Dave Grohl, solistul Foo Fighters, provocat la duel de o fetiţă de 10 ani

Nandi Bushell, un copil-fenomen de numai 10 ani, a scris pe Twitter că visul său ar fi să cânte alături de Dave Grohl, fostul toboşar Nirvana şi actualul solist al trupei Foo Fighters.

În mesajul său, fetiţa a postat şi un clip cu ea în timp ce bate la tobe pe piesa Everlong, de la Foo Fighters. Talentata fetiţă termină video-ul spunând "Şah mat!".

Dave Grohl a văzut clipul online şi a luat-o ca pe o invitaţie la duel din partea micuţei. "Provocare acceptată", spune rockerul pe Twitter şi îşi începe solo-ul de tobe. "Ăsta e răspunsul meu la provocarea ta. Mingea e acum la tine în teren".

Nandi, care ştie să cânte la tobe, la bass şi la chitară, a mai atras atenţia în trecut cu îndemânarea sa şi rockerilor de la Metallica dar şi lui Lenny Kravitz, iar clipurile în care reinterpretează piese cunoscute strâng milioane de vizualizări pe Youtube.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici