Diablo IV - când se lansează şi ce avantaje vor avea jucătorii care au precomandat ediţia Ultimate

Mike Ybarra, preşedintele Blizzard Entertainment, a confirmat că fanii seriei Diablo care au precomandat ediţiile Deluxe şi Ultimate vor fi primii care vor juca noul titlu pe 1 iunie 2023.

795 afișări
Imaginea articolului Diablo IV - când se lansează şi ce avantaje vor avea jucătorii care au precomandat ediţia Ultimate

Diablo, Facebook

Ybarra a anunţat pe Twitter că jucătorii care au precomandat Diablo IV în ediţia Deluxe şi Ultimate în SUA vor putea juca noul titlu pe 1 iunie 2023, de la ora 16:00. 

În Europa, jocul în varianta Deluxe şi Ultimate va fi accesibil de pe 2 iunie, de la ora 12:00, în Asia de la ora 8 dimineaţa, aceeaşi zi. 

Între timp, jucătorii care au precomandat jocul în ediţia Standard îl vor putea juca abia pe 5 iunie, de la ora 16:00 în SUA, pe 6 iunie de la 12:00 în Europa şi de la ora 8:00 în Asia în aceeaşi zi, potrivit IGN

Jucătorii vor avea la dispoziţie o lume vastă de explorat şi vor avea de ales una din cele cinci clase: Barbarul, Vrăjitorul, Druidul, Pungaşul şi Necromantul. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici