Din dansatoare de balet a devenit as în gaming. Mari Takahashi şi-a făcut o carieră pe YouTube şi a participat în reality show-ul Survivor

  • Mari Takahashi a fost dansatoare de balet înainte să îşi facă o carieră pe Youtube
  • Ea se joaca pe platforma Smosh deţinută de Youtube şi a fost creatoarea Smosh Games
  • Succesul ei i-a adus şi o invitaţie în reality show-ul Survivor în sezonul 33
758 afișări
Imaginea articolului Din dansatoare de balet a devenit as în gaming. Mari Takahashi şi-a făcut o carieră pe YouTube şi a participat în reality show-ul Survivor

Sursa foto: profimedia

Dintr-o joacă poate să iasă o carieră de succes. Mari Takahashi este un exemplu perfect. A început să creeze conţinut video pe Youtube dintr-un accident.

Mari Takahashi - Gamer: În 2010 lucram ca balerină profesionistă. Era singura carieră pe care îmi imaginam să o am. Pe 29 septembrie 2012, monstrul s-a format şi se numea Smosh Games.
 
Astfel a devenit cunoscută în lumea gamingului şi a ajuns prezentatoare într-o emisiune numită Speedrun. Mai mult, a fost aleasă în sezonul 33 din reality show-ul Survivor. A rezistat doar 7 zile.
 
A fost a doua persoană eliminată din competiţie. Nu se aştepta să fie trădată de tribul ei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici