Ed Sheeran a anunţat că a devenit tătic

  • Ed Sheeran a devenit tată pentru prima oară
  • Ed Sheeran a fost declarat în Marea Britanie artistul No.1 din ultimul deceniu
  • Artistul este şi un producător muzical de succes, cu o avere estimată la 200 de milioane de lire sterline
1003 afișări
Imaginea articolului Ed Sheeran a anunţat că a devenit tătic

Ed Sheeran a anunţat că a devenit tătic

Ed Sheeran a anunţat pe contul său de Instagram că a devenit tătic pentru prima oară. Artistul în vârstă de 29 de ani este căsătorit cu Cherry Seaborn de anul trecut şi deja au devenit părinţi.

Ed a postat pe Instagram o fotografie cu o pătură de bebeluşi şi o pereche de şosete pentru nou-născuţi şi a scris un mesaj pentru toţi fanii lui. ”Am un mesaj scurt despre noutăţile din viaţa mea personală pe care vreau să vi le spun şi vouă. Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe minunate de medici, Cherry a născut-o pe frumoasa şi sănătoasa noastră fetiţă, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem total îndrăgostiţi de ea. Atât mama cât şi copilul se simt foarte bine şi suntem în al nouălea cer. Sperăm să ne respectaţi intimitatea în această perioadă. Cu mult drag, ne vedem când va veni timpul să mă reîntorc pe scenă.”, a scris Ed Sheeran pe Instagram.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici