Electric Castle 2020, amânat! Anunţul oficial al organizatorilor: când va avea loc următoarea ediţie

Organizatorii Electric Castle au anunţat, în mod oficial, că ediţia din acest an a festivalului a fost amânată.

1219 afișări
Imaginea articolului Electric Castle 2020, amânat! Anunţul oficial al organizatorilor: când va avea loc următoarea ediţie
Ceea ce ar fi trebuit să fie a 8-a ediţie a festivalului Electric Castle a fost amânată pentru anul viitor. Se va ţine în iulie 2021.
 
Decizia organizatorilor vine ca urmare a măsurilor luate de autorităţi în privinţa spectacolelor în aer liber, norme ce trebuie respectate pentru a evita infecţia cu noul coronavirus.
 
”În toate experienţele create, sănătatea şi siguranţa publicului au fost prioritare. Am muncit în acest spirit şi în ultimele 11 luni, pregătind cea de-a 8-a ediţie. Din păcate, cu o lună şi jumătate înainte de momentul în care aceasta ar fi trebuit să debuteze, nu există niciun scenariu în care noi le-am putea asigura aşa cum ne-am dori. Urmând direcţia stabilită de toate marile evenimente din lume şi deciziile autorităţilor din majoritatea statelor europene, pe care anticipăm că şi autorităţile române le vor implementa, în curând, anunţăm oficial că ediţia a 8-a a Electric Castle se amână pentru perioada 14 – 18 iulie 2021.
 
Este o decizie foarte dificilă şi suntem conştienţi de dezamăgirea şi tristeţea pe care le simt nu doar fanii noştri ci şi toţi cei care, an de an, fac posibilă fiecare ediţie a festivalului. De la echipe de producţie, tehnicieni, artişti, arhitecţi, comercianţi, comunitatea locală şi voluntari,  mii de oameni vor simţi efectele acestei decizii”, se arată în comunicatul oficial al organizatorilor, potrivit cluju.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici