Elon Musk, tată „în secret” pentru gemeni, anul trecut

  • Elon Musk are nouă copii.
  • Anul trecut, a făcut gemeni cu directoarea executivă a uneia dintre companiile sale.
773 afișări
Imaginea articolului Elon Musk, tată „în secret” pentru gemeni, anul trecut
Şeful Tesla şi SpaceX şi totodată, cel mai bogat om din lume, a avut gemei cu şefa uneia dintre companiile sale şi anume Neuralink, conform Business Insider
 
Shivon Zilis este partenera cu care Musk a făcut gemenii. Aceasta lucrează pentreu Neuralink, companie ce are în plan crearea unui cip ce poate fi implantat în creierul uman. 
 
Publicaţia citată susţine că a obţinut documente juridice în care se arată că numele copiilor vor fi schimbate pentru a include şi numele de familie al lui Musk. 
 
Relaţia profesională dintre Musk şi Zilis durează din 2016, când aceasta s-a angajat la OpenAI, Musk fiind unul dintre cofondatori.
 
În 2020, Musk promova compania Neuralink pentru implantul unui cip în creierul unui porc. Apoi, anul trecut, Neuralink a implantat cipuri în creierele unor maimuţe. Iar în prezent, trebuie să răspundă unor acuzaţii de cruzime împotriva animalelor după ce maimuţele au murit din cauza testării.
 

FOTO Shivon Zilis/Twitter

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici