Fiul lui Rick Harrison, patronul magazinului din "Aşii Amanetului", a murit la 39 de ani

Adam Harrison, unul dintre cei trei fii ai lui Richard "Rick" Harrison, din emisiunea "Aşii Amanetului", a murit în Las Vegas, a anunţat sâmbătă un reprezentant al familiei. El avea 39 de ani.

13254 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Rick Harrison, patronul magazinului din "Aşii Amanetului", a murit la 39 de ani

Purtătorul de cuvânt al familiei Harrison, Laura Herlovich, a confirmat că Adam Harrison a murit vineri şi a precizat că decesul său a survenit în urma unei presupuse supradoze de droguri.

"Familia noastră este extrem de întristată de moartea lui Adam", se arată în comunicatul transmis de familie. "Cerem intimitate în timp ce plângem pierderea lui".

Poliţia investighează moartea lui Adam Harrison, care a fost raportată pentru prima dată de site-ul TMZ. 

Adam Harrison nu a fost prezent în emisiunea "Aşii Amanetului". În emisiune apare fiul cel mare al lui Harrison, Corey Harrison.

Bunicul familiei, Richard Benjamin Harrison, care a fost caracterizat în emisiune drept "Bătrânul", a murit în iunie 2018, la vârsta de 77 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici