Gigi Hadid, o mămică supermodel!

  • Gigi şi Zayn s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale clipului melodiei Pillowtalk în 2015 şi de atunci au fost de nedespărţiţi.
  • Gigi are rădăcini palestiniene şi olandeze. Deşi a devenit celebră în ultimii ani, activează în industria modei de la vârsta de doi ani şi a fost descoperită de fondatorul brandului Guess Kids.
  • Gigi nu a renunţat la educaţie chiar dacă are un job care îi ocupă aproape tot timpul. Începînd din anul 2013, studiază psihologia criminalistică la colegiul New School din New York
228 afișări
Imaginea articolului Gigi Hadid, o mămică supermodel!

Gigi Hadid, o mămică supermodel!

Viaţa Supermodelului Gigi Hadid s-a schimbat radical de când a devenit mămică şi acest lucru pare să îi priască la maxim. Odată cu naşterea primului său copil, cuplul de vedete Gigi-Zain preferă să fie discreţi şi să se bucure de fiecare secundă alături de cea mică şi familie.

Gigi are parte de toată susţinerea familiei, atât sora sa Bella cât şi mama ei Yolanda sunt în culmea fericirii şi atente la nevoile mezinei pe care nu o scapă din vedere nicio secundă.

Yolanda Hadid şi fiica sa au o relaţie specială şi se susţin reciproc. Chiar Gigi a mărturisit pentru câteva publicaţii că mama sa este modelul perfect de femeie la care aspiră. De asemenea, Yolanda a mărturisit într-un interviu oferit celor de la ET, că se declară o bunică fericită şi împlinită

„Sunt ancora, matriarhul familiei noastre evident iar din punct de vedere energetic sunt mereu acolo. Sunt persoana la care se întorc de fiecare dată”, spunea Yolanda.

Gigi îşi aduce aminte cu nostalgie de perioada în care l-a întâlnit pe logodnicul ei, cântăreţul Zayn

„Te-a uimit din prima clipă? Desigur. L-am întâlnit personal şi evident că era atât de superb. Într-adevăr modul în care am conversat mi-am dat seama că suntem interesaţi de aceleaşi lucruri şi a decurs totul de la sine”, povesteşte Gigi despre tatăl copilului ei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici