Jeremy Renner a dezvăluit că şi-a rupt peste 30 de oase după ce a fost lovit de un plug de zăpadă

Actorul Jeremy Renner, cunoscut mai ales din seria „The Avengers”, a dezvăluit că şi-a rupt peste 30 de oase în urma accidentului cu plugul de zăpadă care l-a trimis direct la terapie intensivă.

473 afișări
Imaginea articolului Jeremy Renner a dezvăluit că şi-a rupt peste 30 de oase după ce a fost lovit de un plug de zăpadă

Jeremy Renner, Instagram

Actorul în vârstă de 52 de ani a anunţat, sâmbătă, pe reţelele de socializare, că accidentul l-a lăsat cu "peste 30 de oase rupte" în ziua de Anul Nou.

Renner a împărtăşit o fotografie în care primeşte tratament pe un pat de spital.

"Vreau să mulţumesc TUTUROR pentru mesajele şi grija lor pentru mine şi familia mea...", a scris el: "Multă dragoste şi apreciere pentru voi toţi. Aceste peste 30 de oase rupte se vor vindeca, vor deveni mai puternice, la fel cum se adânceşte dragostea şi legătura cu familia şi prietenii. Dragoste şi binecuvântări pentru voi toţi".

Vedeta a împărtăşit numeroase actualizări despre starea sa de sănătate de la accident chiar dacă într-un selfie din 3 ianuarie se descria ca fiind "prea distrus" pentru a scrie, potrivit Sky News.

Incidentul a avut loc la o fermă din Reno, Nevada, unde locuieşte actorul.

În ajunul Anului Nou, cu o zi înainte de accident, zona a fost lovită de viscol, care a lăsat mii de case fără curent electric şi sute de drumuri închise.

În timp ce Renner încerca să cureţe zăpada de pe maşina unei rude, un plug de zăpadă s-a rostogolit către el.

Apelul de urgenţă la 911 îl descrie pe actor ca fiind "complet strivit".

El s-a întors la casa familiei sale la începutul acestei luni, unde a putut să se vadă în Mayor of Kingstown, serialul în care joacă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici