Jocul Cyberpunk 2077, cu Keanu Reeves într-unul din roluri, a fost lansat

  • Cel mai aşteptat joc din 2020, Cyberpunk 2077, un RPG într-un viitor distopic, realizat de compania poloneză CD Projekt Red, a fost lansat.
  • Unul dintre persoanjele jocului poartă imaginea actorului Keanu Reeves, relatează CNN.
913 afișări
Imaginea articolului Jocul Cyberpunk 2077, cu Keanu Reeves într-unul din roluri, a fost lansat

Jocul Cyberpunk 2077, cu Keanu Reeves într-unul din roluri, a fost lansat

CD Projekt Red este cunoscută pentru realizarea seriei de succes Witcher, care a fost adaptată ulterior într-un serial Netflix, anul trecut.

Jocul trebuia iniţial lansat în aprilie, dar a cunoscut o serie de întârzieri.

CNN Business a jucat Cyberpunk înainte de lansare şi a discutat cu CD Projekt Red despre întârzieri - precum şi despre modul în care studioul intenţionează să-şi recupereze banii investiţi.

Acest ultim punct este esenţial, deoarece jocul a primit un buget „substanţial”, a declarat pentru CNN Business Michał Nowakowski, vicepreşedinte cu dezvoltarea afacerilor la Projekt Red. Costurile includ plata unei echipe de peste 550 de persoane, cheltuielile pentru campania de marketing şi angajarea lui Reeves, a spus Nowakowski.

Cyberpunk are nevoie de vânzări puternice pentru a recupera acest buget şi pentru a obţine profit. Jocul costă 60 de dolari şi este disponibil pe Google Stadia, Xbox One şi PS4, dar va ajunge şi pe consolele de generaţie viitoare anul viitor.

Specialiştii se aşteaptă ca Cyberpunk să vândă aproximativ 18 milioane de exemplare - mai puţin decât vânzările pentru ultimul titlu „Witcher”, dar totuşi mai mult decât suficient pentru a obţine un profit.

Jocul se desfăşoară într-o lume masivă pe care CD Projekt Red estimează că ar putea fi explorată în 100 până la 200 de ore.

Pe măsură ce pandemia s-a răspândit, majoritatea angajaţilor CD Projekt Red au început să lucreze de acasă, în condiţiile în care studioul are angajaţi în zonele în care boala a lovit devreme, inclusiv China, Japonia şi Coreea. Câţiva membri ai personalului au fost infectaţi cu Covid-19, dar din fericire şi-au revenit complet, a spus Nowakowski. El a refuzat să spună câte cazuri Covid au existat în total, dar le-a descris ca „izolate” şi „nesemnificative”.

Pe măsură ce timpul a trecut, multiplele întârzieri ale jocului au însemnat şi mai multă muncă pentru echipa de marketing, care a trebuit să reprogrameze unele promoţii, a spus el. Anumite evenimente nu au putut fi mutate, cum ar fi spectacolul de lumini din Köln, Germania, unde titlul jocului a fost afişat pe cer, spectacol care a avut loc în noiembrie, aşa cum era planificat iniţial, odată cu lansarea Xbox Series X.

Până în prezent, jocul a primit recenzii mixte. Unii jucători au remarcat buguri care trebuiesc reparate şi o evoluţie anume a intrigii care nu-l permijucătorului să exploreze liber şi să acţioneze pe cont propriu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici