Johnny Depp pierde lupta cu tabloidul "The Sun". Actorul a dat în judecată ziarul pentru calomnie

  • Tabloidul britanic The Sun l-a prezentat pe Johnny Depp ca om care-şi bate soţia
  • Depp a dat în judecată tabloidul pentru calomnie
  • Acţiunea lui Depp a fost respinsă de Înalta Curte de la Londra
650 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp pierde lupta cu tabloidul "The Sun". Actorul a dat în judecată ziarul pentru calomnie

Johnny Depp pierde lupta cu tabloidul "The Sun". Actorul a dat în judecată ziarul pentru calomnie

Johnny Depp a pierdut lupta cu tabloidul britanic The Sun, care l-a etichetat drept „om care-şi bate soţia”. Înalta Curte de la Londra a decis că actorul şi-a abuzat în mod repetat soţia, făcând-o să se teamă pentru viaţa ei.

Judecătorul Andrew Nicol a admis plângerea fostei soţii a lui Depp, Amber Heard, care a susţinut că a fost în mod repetat victima violenţelor soţului, de-a lungul celor 5 ani de căsnicie. O decizie care ar putea dăuna grav carierei lui Johnny Depp.

Nicol a arătat în motivare că a constatat că cea mai mare parte a violenţelor lui Depp asupra fostei soţii au fost demonstrate conform standardelor civile.

El a spus că acuzaţiile din The Sun sunt substanţial adevărate şi a respins acuzaţia de calomnie formulată de Depp.

Iată ce a declarat Amber Herd în faţa curţii de la Londra: ”Odată, Johnny mă lovea şi mă lovea cu putere şi în mod repetat şi eu am ţipat, iar agentul de securitate a intrat şi nu a făcut nimic”.

De cealaltă parte, şi dinspre Johnny Depp au existat acuzaţii de violenţă. Iată ce declara actorul acum doi ani: A aruncat o sticlă de vodcă în mine. Mâna mea era sprijinită de bar şi s-a zdrobit de bar şi degetul acesta, căruia îi spun acum Little Richard, vârful degetului a fost retezat şi osul a fost complet zdrobit. Arăta ca Vezuviul.

Avocatul lui Johnny Depp a calificat decizia ca perversă şi uluitoare şi a spus că ar fi ridicol să nu facă recurs.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici