Kate Moss, premiată pentru cariera sa în modă, la British Fashion Awards 2013

Top-modelul Kate Moss, în vârstă de 39 de ani, a fost recompensată cu Special Recognition Award, pentru cei 25 de ani de carieră, la gala British Fashion Awards, care a avut loc luni, la teatrul Coliseum din Londra.

100 afișări
Imaginea articolului Kate Moss, premiată pentru cariera sa în modă, la British Fashion Awards 2013

Kate Moss (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Kate Moss, căreia premiul i-a fost înmânat de designerul Marc Jacobs, a fost descrisă de Consiliul britanic al modei drept o persoană "întreprinzătoare şi intuitivă", acesta salutând "puternica sa etică a muncii şi cunoaşterea industriei modei".

Născută la Londra, cea care a fost supranumită "Scobitoarea" din cauza siluetei sale şi-a început cariera de manechin la vârsta de 14 ani, după ce a fost descoperită de Sarah Doukas, la New York.

Prezentă pe copertele revistelor de modă din lumea întreagă, Kate Moss a avut relaţii cu actorul Johnny Depp şi cu cântăreţul rock Pete Doherty.

Top-modelul apare, de asemenea, pentru prima oară pe coperta ediţiei aniversare a revistei Playboy, care, în 2013, marchează 60 de ani de existenţă dedicându-i un dosar special de 18 pagini.

"Prezenţa lui Kate Moss, un simbol internaţional (al modei, n.r.) şi cel mai important top-model din ultimii 25 de ani, pe coperta revistei noastre este pentru noi mijlocul perfect de a relansa revista Playboy pentru următorii 60 de ani", a declarat directorul editorial al revistei, Jimmy Jelinek.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din toată lumea.

Kate Moss a ocupat locul al patrulea în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume în anul 2012, cu venituri de 5,7 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici