Kate Winslet preferă o imagine naturală. Actriţa a refuzat să i se editeze imperfecţiunile: „Să nu îndrăzneşti”

  • Kate Winslet a respins un afiş promoţional retuşat şi a insistat să nu i se editeze „burtica voluminoasă” dintr-o scenă sexuală filmată pentru serialul TV ”Mare of Easttown”.
  • Actriţa britanică a declarat că regizorul serialului i-a comunicat că îi va edita imaginea în care i se vede burta, însă Kate Winslet i-a răspuns: „Să nu îndrăzneşti!"
1542 afișări
Imaginea articolului Kate Winslet preferă o imagine naturală. Actriţa a refuzat să i se editeze imperfecţiunile: „Să nu îndrăzneşti”

Kate Winslet preferă o imagine naturală. Actriţa a refuzat să i se editeze imperfecţiunile: „Să nu îndrăzneşti”

De asemenea, Winslet a trimis înapoi de două ori un afiş pentru serial, după ce a observat că pielea ei fusese aerografiată, argumentând că publicul preferă personajele care arată ca în realitate, potrivit CNN.

„Au reacţionat „Kate, serios, nu poţi face asta”, iar eu le-am spus „Băieţi, ştiu câte riduri am în jurul ochilor, vă rog să le puneţi pe toate la loc”, a spus ea în interviul publicat luni.
 
Serialul în care Winslet interpretează un detectiv dintr-un oraş mic, care investighează o crimă, a fost primit cu căldură, iar ultimul episod a fost difuzat duminică.
 
Actriţa premiată cu Oscar a declarat că telespectatorii au fost „însetaţi” după spectacole care înfăţişează cu exactitate corpurile feminine. Ea a sugerat că oamenii s-au conectat la caracterul ei, pentru că este „o femeie normală, cu defecte, cu un corp şi o faţă care se schimbă odată cu vârsta, viaţa ei şi provenienţa”.

Kate Winslet, în vârstă de 45 de ani, a fost nominalizată la şapte premii Oscar, câştigând o singură dată în 2009 pentru rolul ei din "The Reader”.

Vedeta  din ”Titanic” a vorbit frecvent despre presiunile exercitate asupra actriţelor pentru a-şi menţine o anumită înfăţişare pe parcursul carierei lor, după ce ascensiunea sa la vedete în anii 1990 a determinat discuţii repetate despre greutatea ei în presa tabloidă.
 
În 2003, revista britanică GQ i-a cerut scuze pentru aerografierea fotografiilor cu Winslet, după ce aceasta nu a aprobat modificările. În 2008, a declarat pentru Vanity Fair despre anii ei iniţiali în actorie: „Eram grasă. Nu cunoşteam actriţe celebre grase. Pur şi simplu nu mă vedeam deloc în lumea respectivă şi sunt foarte sinceră".
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici