„Killers of the Flower Moon” - film de Martin Scorsese, despre persecutarea nativilor americani în anii 1920. Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro sunt în rolurile principale

  • Filmul „Killers of the Flower Moon” este regizat şi produs de Martin Scorsese.
  • Scorsese a regizat Taxi Driver, The Wolf of Wall Street şi The Last Temptation of Christ.
  • În rolurile principale din noul film sunt Leonardo DiCaprio, Robert De Niro şi Lily Gladstone.
5048 afișări
Imaginea articolului  „Killers of the Flower Moon” - film de Martin Scorsese,  despre persecutarea nativilor americani în anii 1920. Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro sunt în rolurile principale

Regizorul Martin Scorsese vorbeşte într-un interviu exclusivist cu AP despre ultimul său film şi spune că epopeea sa „Killers of the Flower Moon” a fost posibilă din cauza pandemiei.

Carantina globală i-a dat timp şi spaţiu să se gândească la ceea ce voia să spună cu filmul.

Acţiunea filmului se concentrează pe o serie de crime din Oklahoma asupra populaţiei indigene Osage în timpul anilor 1920, comise după ce petrolul a fost descoperit pe pământul lor tribal.

Povestea este inspirată de cartea omonimă a lui David Grann, care a investigat crimele din tribul Osage şi urmăreşte eforturile lui Tom White, un agent FBI, care încearcă să rezolve misterul din spatele uciderii a zeci de membri ai tribului Osage pentru a dezvălui o conspiraţie sinistră şi corupţia profundă.

„Killers of the Flower Moon” intră în cinematografele din toată lumea pe 20 octombrie.

Distribuţia îi va cuprinde pe actorii Leonardo DiCaprio, Robert De Niro şi Lily Gladstone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici