Kylie Jenner a pierdut 1 milion de abonaţi pe Instagram din cauza unei postări despre războiul din Gaza. Sora ei are origini armene şi cea mai bună prietenă a ei este palestiniană

Kylie Jenner a fost aspru criticată pentru că a postat şi apoi a şters o fotografie pe Instagram prin care îşi arată sprijinul pentru Israel în urma atacului Hamas care a ucis sute de oameni. Postarea a costat-o 1 milion de abonaţi.

1632 afișări
Imaginea articolului Kylie Jenner a pierdut 1 milion de abonaţi pe Instagram din cauza unei postări despre războiul din Gaza. Sora ei are origini armene şi cea mai bună prietenă a ei este palestiniană

Kylie Jenner, Instagram

Kylie Jenner, în vârstă de 26 de ani, sora mai mică a lui Kim Kardashian, a distribuit o fotografie de pe contul ei de Instagram, prin care îşi arăta simpatia pro-Israel: „Acum şi întotdeauna, suntem alături de poporul Israel!”

Jenner a şters postarea în decurs de o oră în urma reacţiilor aprinse a unora dintre cei 400 de milioane de abonaţi la contul ei de Instagram, potrivit New York Post.  

„Nu vă implicaţi în politică şi spuneţi că susţineţi Israelul. P@lestina suferă de secole”, s-a plâns un fan de-al ei.

Majoritatea postărilor au fost antisemite şi nu pot fi reproduse.  

Instagram nu a fost singurul site unde Jenner a atras reacţii. Sute de fani furioşi pro-palestinieni şi-au exprimat indignarea pe profilul ei de X. 

Unii utilizatori au speculat, de asemenea, că postarea ar fi stârnit tensiuni între Jenner şi supermodelul Bella Hadid, în vârstă de 26 de ani, o susţinătoare de multă vreme a drepturilor palestinienilor. Tatăl lui Hadid, Mohamed, este palestinian.

Potrivit New Arab, 1 milion de persoane s-ar fi dezabonat de la pagina ei de Instagram. 

Familia din care provine Kylie Jenner, este de origine mixtă. Tatăl lui Kim Kardashian, Robert Kardashian, era de origine armeană, iar mama lui Kylie Jenner, Kris Jenner,  este de origine scoţiano-irlandeză. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici