Londra dansează la festivalul Notthing Hill

  • Londonezii au îmbrăcat costume elaborate şi au dansat pe străzi.
  • Carnavalul îţi are originile din migraţia Windbrush.
  • Mare parte dintre participanţi au strămoşi imigranţi din Indiile de Vest.
700 afișări
Imaginea articolului Londra dansează la festivalul Notthing Hill

Sursa- Notting Hill Carnival, Facebook

Duminică, locuitorii din cartierul londonez Notting Hill s-au adunat să celebreze carnavalul anual Notting Hill. Performeri îmbrăcaţi în ţinute spectaculoase au dansat prin străzi, în timp ce participanţii de toate vârstele i-au încurajat, potrivit AP.

Unii dintre ei au venit cu copiii lor pentru partea dedicată familiilor din festivalul de două zile.

Festivalul îşi are originile istorice din generaţia Windrush, care a adus migranţi din Indiile de Vest în Regatul Unit pentru angajare după cel de-al Doilea Război Mondial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici