Marilyn Manson se predă poliţiei în baza unui mandat de arestare pentru acuzaţii de agresiune

  • Mandatul de arestare a fost emis pe numele lui Marilyn Manson în luna mai.
  • Rockerul se confruntă cu două capete de acuzare, a precizat poliţia.
  • Marilyn Manson s-a confruntat în ultima perioadă cu mai multe acuzaţii de abuzuri fizice şi sexuale, pe care artistul le-a negat.
551 afișări
Imaginea articolului Marilyn Manson se predă poliţiei în baza unui mandat de arestare pentru acuzaţii de agresiune
Marilyn Manson a fost de acord să se predea autorităţilor din Los Angeles, în urma incidentului în care a scuipat un cameraman în New Hampshire Pavilion, un amfiteatru din oraşul Gilford în care artistul american a susţinut un concert, notează metro.co.uk.
 
Un mandat de arestare a fost emis pe numele rockerului de 52 de ani în luna mai, după incidentul petrecut în 2019.
 
El se confruntă cu două capete de acuzare, a precizat poliţia.
 
Marilyn Manson riscă o pedeapsă cu închisoarea de maxim un an şi o amendă de până la 2.000 de dolari.
 
Şeful poliţiei din Gilford, Anthony Bean Burpee, a declarat că Manson ar trebui să se prezinte la Departamentul de Poliţie din Los Angeles şi să i se acorde o dată de judecată. De asemenea, acesta a precizat că în cazul în care Marilyn Manson se va preda în următoarele săptămâni, atunci audierea lui la un tribunal din New Hampshire ar putea fi programată la jumătatea lunii august. 
 
Marilyn Manson s-a confruntat în ultima perioadă cu mai multe acuzaţii de abuzuri fizice şi sexuale, pe care artistul le-a negat.
 
La începutul acestui an, actriţa din „Game Of Thrones„, Esme Bianco, l-a dat în judecată pe Manson, acuzându-l de abuz sexual, fizic şi emoţional, acuzaţie pe care avocatul artistului a respins-o.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici