Metal Gear Solid Delta: Snake Eater- Cel mai faimos soldat calificat pentru operaţiuni speciale şi de spionaj din Războiul Rece se întoarce

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater este un joc video de acţiune şi spionaj tactic care se va lansa în 2023 pe PC, PlayStation 5 şi Xbox Series X|S.

705 afișări
Imaginea articolului Metal Gear Solid Delta: Snake Eater- Cel mai faimos soldat calificat pentru operaţiuni speciale şi de spionaj din Războiul Rece se întoarce

Metal Gear Solid, Facebook

Nu s-au dezvăluit luna şi ziua exactă. Dar jocul dezvoltat de Konami  este un remake al jocului din 2004, Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Acesta îl urmăreşte pe Naked Snake, un agent special care trebuie să îndeplinească o misiune periculoasă în jungla sovietică în timpul Războiului Rece.

Jocul are aceeaşi poveste captivantă şi lume fascinantă, dar acum cu grafică de ultimă generaţie şi sunet 3D, care aduc jungla la viaţă şi  este menit să ofere o experienţă supremă de supravieţuire, spionaj şi acţiune.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici