Monştrii se mută la Hollywood. O celebră serie de jocuri se transformă în film

  • Celebra serie de jocuri Monster Hunter devine film la Hollywood
  • Milla Jovovich este eroina din primul trailer al filmului care va apărea în decembrie
  • Cele 12 jocuri din seria Monster Hunter au vândut 64 de milioane de unităţi de-a lungul timpului
690 afișări
Imaginea articolului Monştrii se mută la Hollywood. O celebră serie de jocuri se transformă în film

Sursa foto: profimedia

Dacă te întrebai ce film tare mai apare în 2020, află că tocmai a fost anunţat Monster Hunter cu Milla Jovovich în rol principal. Este un film bazat pe celebra serie de jocuri care a început încă din 2004.

Unsprezece jocuri mai târziu, Monster Hunter se mută la Hollywood. Reţeta e simplă. O echipă de soldaţi condusă de Milla Jovovich ajunge accidental într-o lume unde monştrii sunt cei fac legea. Lupta pentru supravieţuire se anunţă intensă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici