O colaborare-surpriză, mult aşteptată de industria muzicală din România. NANE şi Smiley lansează „GOALĂ”, o piesă-oglindă pentru suflete în derivă

Artistul NANE lansează alături de Smiley piesa „GOALĂ”, o colaborare muzicală surprinzătoare şi mult aşteptată în comunitatea de hip-hop şi trap din România, care vorbeşte despre lungul şi incertul drum până la găsirea iubirii.

601 afișări
Imaginea articolului O colaborare-surpriză, mult aşteptată de industria muzicală din România. NANE şi Smiley lansează „GOALĂ”, o piesă-oglindă pentru suflete în derivă

GOALĂ este despre dragostea toxică, despre dificultăţile şi struggle-ul de a fi cu cineva şi a încerca să faci relaţia să meargă. Am lucrat cu Smiley pentru piesa asta şi mi-a placut foarte mult. O să mai scoatem piese împreună, cel mai probabil, mai ales că apreciez la el bucuria şi firescul pe care le are atunci când face muzică, am multe de învăţat de la el. Mereu am considerat că cele mai şmechere chestii ies când artiştii colaborează având ca unic scop muzica.”, declară NANE, unul dintre cei mai apreciaţi artişti urbani, de hip-hop, rap şi trap din România.

Dornic să experimenteze cât mai multe intersecţii de stiluri muzicale, Smiley are în plan mai multe colaborări cu NANE şi cu artiştii din zona urbană.  „Mă cunosc cu NANE de mult timp, îi apreciez mult evoluţia, mi se pare un tip foarte talentat, creativ şi inovator. Totul a plecat de la o discuţie pe care am avut-o şi ne-am dat seama că ar fi bine să intrăm în studio să lucrăm, să experimentăm, să facem ceva nou pentru amândoi. Aşa a ieşit GOALĂ care nouă ni se pare foarte tare. Am avut o chimie foarte bună, ne-am înţeles foarte bine din punct de vedere creativ şi probabil o să mai auziţi de noi împreună.”, anunţă Smiley odată cu lansarea piesei.

Co-producţie HaHaHa Production şi nopartyboys, GOALĂ are muzica scrisă de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Ştefan Avram Cherescu (NANE), Florin Boka (Feenom), Răzvan Sofronescu, versurile făcute de Andrei Tiberiu Maria (Smiley) şi Ştefan Avram Cherescu (NANE), producţia muzicală semnată de Feenom, Mix-ul de Lu-K Beats şi Masterul de Erwin Maas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici