O influenceriţă americană se autointitulează "stripteuză de sprijin emoţional" pentru soldaţii din Ucraina

O femeie care a fost motivată să ajute cauza războiului din Ucraina a devenit "stripteuză de sprijin emoţional" pentru soldaţii angajaţi în conflictul în curs de desfăşurare împotriva armatei ruse.

479 afișări
Imaginea articolului O influenceriţă americană se autointitulează "stripteuză de sprijin emoţional" pentru soldaţii din Ucraina

Sursa foto: Twitter

Fan-Pei Koung, din Houston, Texas, postează în mod regulat pe contul său de Instagram imagini deocheate cu ea însăşi în Ucraina devastată de război şi a creat, de asemenea, un cont OnlyFans, care este gratuit pentru soldaţii ucraineni.
 
Tânăra de 33 de ani se descrie ca fiind o "iubită care călătoreşte pe tot globul, acum voluntară în Harkov". 
 
Aşa-zisul ei voluntariat a dus la o serie de relaţii intime, în mare parte cu soldaţi ucraineni. Ea spune că creează conţinut care include "orice, de la susţinerea emoţională gratuită a soldaţilor şi voluntarilor", până la colectarea de donaţii pentru a le distribui.
 
Koung a renunţat la viaţa ei din America pentru a se muta în Europa în 2022. În State, ea a spus că a parcurs mai multe drumuri diferite în viaţă, inclusiv câştigarea unui concurs NASA Space Health Challenge, participarea la concursul Miss Taiwanese American în 2015 şi lucrul la evenimente pentru copii în Oakland în ultimii cinci ani, relatează DailyMail.
 
Pe Instagram, Koung a adunat un număr de aproximativ 50.000 de urmăritori. Ea a spus că, de când a început să posteze despre război, acest număr a scăzut puţin.
 
În februarie 2023, la aproximativ un an de la începerea conflictului, Koung s-a mutat cu normă întreagă în Ucraina, unde a locuit şi a făcut voluntariat în capitala Kiev.
 
Prima ei relaţie în Ucraina a fost cu antrenorul ei personal de atunci, despre care a spus că i-a cărat valiza de 22 de kilograme pe 13 etaje în timpul unei pene de curent.
 
De atunci, munca ei s-a extins în regiunea Donbas, unde oamenii care au rămas în oraşele distruse au nevoie de apă şi de provizii.
 
Ea lucrează, spune ea, ca un fel de "persoană de sprijin emoţional pentru soldaţii vorbitori de limba engleză".
 
Acolo unde găseşte atracţie reciprocă, Koung începe relaţii romantice cu unii dintre bărbaţii pe care îi întâlneşte. În prezent, ea a declarat pentru Beast că se întâlneşte cu un operator de drone ucrainean, un muncitor de la o centrală electrică şi doi ofiţeri de tehnologie informatică.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici