Oprah clarifică: Nici regina Elisabeta şi nici prinţul Filip nu au discutat despre culoarea fiului lui Harry şi Meghan

  • Harry şi Meghan Markle dezvăluit în timpul interviului pentru Oprah că au existat discuţii despre „cât de închisă” va fi culoarea pielii bebeluşului lor.
  • Meghan nu a dezvăluit identitatea persoanei care era îngrijorată de culoarea pielii bebelusului.
  • Oprah a declarat că nici regina, nici soţul ei, ducele de Edinburgh, nu au fost implicaţi în acea conversaţie.
3846 afișări
Imaginea articolului Oprah clarifică: Nici regina Elisabeta şi nici prinţul Filip nu au discutat despre culoarea fiului lui Harry şi Meghan

Oprah clarifică: Nici regina Elisabeta a II-a şi nici prinţul Filip nu au discutat despre culoarea fiului lui Harry şi Meghan

În interviului exploziv acordat de Harry şi Meghan Markle realizatoarei Oprah Winfrey la CBS, cei doi au dezvăluit că au existat discuţii despre „cât de închisă” va fi culoarea pielii bebeluşului lor, notează CBS News.
 
Oprah Winfrey a declarat pentru „CBS This Morning” că nici regina Elisabeta a II-a, nici prinţul Phillip nu au făcut aceste comentarii.
 
După ce a descris conversaţiile despre faptul că lui Archie nu i se va acorda titlul de prinţ, Meghan a spus că au existat discuţii şi despre „cât de închisă” va fi culoarea pielii lui Archie. De asemenea, ea a spus că acele discuţii au avut loc doar în prezenţa soţului său, Harry.
 
Meghan nu a dezvăluit identitatea persoanei care era îngrijorată de culoarea pielii bebelusului, spunând că „ar fi foarte dăunător pentru ei”.
 
Luni dimineaţă, Oprah a declarat pentru „CBS This Morning” că nici regina, nici soţul ei, ducele de Edinburgh, nu au fost implicaţi în acea conversaţie.
 
„Harry nu a împărtăşit identitatea persoanelor vizate, dar a vrut să se asigure că ştiu şi, dacă am ocazia să transmit, că nici bunica şi nici bunicul său nu au participat la acele conversaţii”, a declarat Oprah.
 
Cuplul aşteaptă cel de-al doilea copil, o fetiţă, care se va naşte în această vară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici