Paris Hilton a trăit momente de agresivitate atât în copilărie cât şi în relaţiile de cuplu anterioare. Frumoasa vedetă va lansa pe 14 septembrie un documentar despre viaţa sa

  • La 39 de ani Paris Hilton îţi spune că abia recent a cunoscut ce e iubirea
  • Paris este model, actriţă, cântăreaţă şi femeie de afaceri
  • Carter Reum are aceeaşi vârstă ca Paris şi este autor şi antreprenor
787 afișări
Imaginea articolului Paris Hilton a trăit momente de agresivitate atât în copilărie cât şi în relaţiile de cuplu anterioare. Frumoasa vedetă va lansa pe 14 septembrie un documentar despre viaţa sa

La 39 de ani Paris Hilton îţi spune că abia recent a cunoscut ce e iubirea

Paris Hilton a mărturisit în trailerul documentarului ei că a fost abuzată agresiv încă de pe vremea când era la şcoală, iar acele traume au făcut-o să creadă că erau întâmplări normale. Paris mărturiseşte că din acest motiv ea nu a ştiu ce e adevărata iubire, astfel că 5 din foştii ei iubiţi au avut un comportament agresiv.

,,Am fost sugrumată, lovită şi bruscată, am avut momente pe care niciun om nu ar trebui să le trăiască”, spune cântăreaţa.

Paris a fost logodită de 2 ori, însă nu s-a căsătorit niciodată. În prezent este fericită cu actualul ei iubitul Carter Reum. Paris spune că acum ştie ce e iubirea.

Frumoasa Hilton lansează pe 14 septembrie documentarul „This is Paris” pentru a le arăta fanilor că Paris este cu totul o altă persoană faţă de rolul pe care îl interpreta de fiecare dată în public.

,,Am creat acest brand, această persoană şi acest caracter şi am rămas blocată la ea de atunci”, afirmă Paris.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici