Poliţiştii erau pregătiţi să-l aresteze pe Will Smith „pe loc”. De ce nu au intervenit

  • Poliţiştii de la departamentul din Los Angeles erau şi ei la gală şi au vrut să-l aresteze pe actorul Will Smith după ce l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock.
  • Cel puţin, asta declară producătorul ceremoniei Oscar, Will Packer.
9292 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii erau pregătiţi să-l aresteze pe Will Smith „pe loc”. De ce nu au intervenit
Ca la orice eveniment, forţele de ordine au fost prezente, aşa că au fost gata să-l aresteze imediat pe Will Smith. Însă nu au intervenit pentru că Rock nu a vrut să depună plângere, mai spune Packer.
 
„Poliţiştii spuneau că e agresiune fizică, acesta este exprimarea folosită de ei (...) Au spus că sunt gata să-l încătuşeze, că sunt pregătiţi să facă asta imediat”, a declarat reprezentantul galei, conform The Guardian.
 
Dacă ar fi fost arestat, Will Smith ar fi rămas probabil în istoria decernării premiilor Oscar pentru asta. În schimb, rămâne pentru fapta sa, considerată de unii „un gest deplasat / violenţă”, iar pentru alţii, „un răspuns adecvat” la „gluma” lui Chris Rock. 
 
Totuşi, la o oră după incident, Smith a primit Oscarul pentru rolul din filmul „King Richard” şi a rostit un discurs emoţionant, plângând şi aducând scuze pentru comportamentul său.
 
Rock a spus că nu doreşte să depună plângere şi că se simte bine. 
 
Ulterior, Will Smith şi-a cerut scuze public faţă de comediant şi a spus că „a reacţionat impulsiv”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici