Scandalul de la Hollywood. Prima reacţie publică a lui Chris Rock după ce a fost pălmuit de Will Smith

  • Chris Rock a avut o primă reacţie după incidentul cu Will Smith.
  • Rock a adus în discuţie incidentul miercuri, în cadrul unui show de stand-up din Boston.
3587 afișări
Imaginea articolului Scandalul de la Hollywood. Prima reacţie publică a lui Chris Rock după ce a fost pălmuit de Will Smith
Chris Rock a fost vedeta unui stand-up show miercuri, cu un public de 1.000 de persoane. Actorul în vârstă de 57 de ani a fost aplaudat aproape două minute, iar apoi nu a evitat să vorbească despre incidentul de la gala Oscar, conform Variety.
 
„Încă procesez ceea ce s-a întâmplat. (...) Cândva voi vorbi despre asta. Şi va fi şi serios şi amuzant”. 
 
Chris Rock a fost pălmuit de către Will Smith, duminică, în cadrul galei Oscar. Rock a făcut o „glumă” despre Jada Pinkett Smith, soţia lui Will. Aceasta suferă de alopecie şi a fost comparată cu G. I. Jane, un rol jucat de către Demi Moore (1997). 
 
Vedetele şi fanii s-au împărţit în două tabere: cei care au apreciat „gluma” lui Rock şi l-au condamnat pe Will Smith şi cei care l-au judecat pentru a compara un rol într-un film cu o afecţiune medicală deloc uşoară. 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici