Primul festival internaţional de teatru rom din România

Prima ediţie KATHE, AKANA! Festival Internaţional de Teatru Rom prezintă, între 30 august şi 6 septembrie, spectacole de teatru şi cine-teatru, creaţii recente şi premiere realizate de artiste şi artişti romi profesionişti din Austria, Germania, Slovacia, România, Ucraina şi Ungaria.

252 afișări
Imaginea articolului Primul festival internaţional de teatru rom din România

Sursa foto: Facebook / KATHE, AKANA

Directorul artistic al festivalului Alex Fifea, dramaturg, actor şi regizor rom, împreună cu Rodrigo Balogh (Ungaria), Mihaela Drăgan (România) şi Andrei Şerban (România) au făcut selecţia spectacolelor.

KATHE, AKANA! este o platformă culturală de prezentare, reprezentare, întâlnire şi dialog care promovează diversitatea culturală, non-discriminarea, accesul la cultură şi educaţia culturală în direcţia combaterii stereotipurilor negative despre romi.

Festivalul se desfăşoară în aer liber, în Sectorul 5 al capitalei, la ARTHUB Bucharest şi în sala de spectacole a Teatrului Evreiesc de Stat, dar are şi un concert în deschidere şi două spectacole online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici