Prinţesa de Wales, supusă unei intervenţii chirurgicale abdominale la Londra

Prinţesa de Wales a fost supusă unei intervenţii chirurgicale abdominale la Londra şi va rămâne în spital până la două săptămâni, a anunţat Palatul Kensington.

1011 afișări
Imaginea articolului Prinţesa de Wales, supusă unei intervenţii chirurgicale abdominale la Londra

Prinţesa de Wales, supusă unei intervenţii chirurgicale abdominale la Londra

"Alteţa Sa Regală Prinţesa de Wales a fost internată ieri (marţi - n.r.) la clinica din Londra pentru o intervenţie chirurgicală abdominală planificată”, a precizat palatul, anunţă Sky News.

"Operaţia a fost un succes şi se estimează ca ea să rămână în spital între 10 şi 14 zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-şi continua recuperarea.

"Pe baza sfatului medical actual, este puţin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice până după Paşti".

"Prinţesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această informaţie. Ea speră că publicul va înţelege dorinţa ei de a menţine cât mai multă normalitate pentru copiii ei şi dorinţa ei ca informaţiile medicale personale să rămână private. Prin urmare, Palatul Kensington va oferi actualizări privind evoluţia Alteţei Sale Regale doar atunci când vor exista informaţii noi şi semnificative de împărtăşit”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici