Procesul pentru „All I Want for Christmas Is You” s-a stins

Compozitorul country care a declarat că hit-ul „All I Want for Christmas Is You”, al Mariei Carey, a copiat propriul său cântec cu acelaşi nume a pus capăt procesului împotriva cântăreţei, potrivit unui document depus marţi la tribunalul federal din New Orleans, scrie Reuters.

1054 afișări
Imaginea articolului Procesul pentru „All I Want for Christmas Is You” s-a stins

Procesul pentru „All I Want for Christmas Is You” s-a stins

Prin declaraţiile reclamantului Andy Stone din faţa instanţei, acesta ar putea repune procesul din nou pe rol, după ce acum a renunţat.

Stone, care cântă sub numele de Vince Vance în trupa country-pop Vince Vance & the Valiants, a dat-o în judecată pe Mariah Carey şi casa de discuri a acesteia, Sony Music Entertainment, în luna iunie. El a declarat că piesa sa, „All I Want for Christmas Is You” a fost lansată pentru prima dată în 1989 şi a fost difuzată masiv în timpul sezonului de Crăciun din 1993.

Cântecul lui Carey a apărut pe albumul ei din 1994 „Merry Christmas” şi de atunci a devenit un standard popular de Crăciun, ajungând pe primul loc în topul Billboard Hot 100 în timpul sezonului de sărbători în fiecare an din 2019.

Stone a cerut iniţial instanţei daune de 60 de milioane de dolari pentru încălcarea drepturilor de autor, asociere falsă şi îmbogăţire fără justă cauză.

Carey şi Sony Music nu au răspuns la cererile în instanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mariah carey,
hit,
proces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici