Putin, capul răutăţilor? Despre Club Comedy, o emisiune de comedie şi de propagandă rusă care ironizează Occidentul

Vladimir Putin "recunoaşte" că Rusia este vinovată pentru schimbările climatice, criza imigranţilor,doparea sportivilor, pandemia de coronavirus şi de alegerea lui Donald Trump ca preşedintele SUA.

1563 afișări
Imaginea articolului Putin, capul răutăţilor? Despre Club Comedy, o emisiune de comedie şi de propagandă rusă care ironizează Occidentul

Comedy Club este un spectacol de comedie rusească, axat pe parodierea subiectelor de actualitate şi glume, dar mai ales pe ironizarea occidentului, fiind cunoscut pentru glume rasiste, misogine şi homofobe. 

O parodie postată în 2020 pe You Tube de Comedy Club îl înfăţişează pe dictatorul rus Vladimir Putin, jucat de un actor rus, care spune că Rusia îşi asumă vinovăţia pentru toate problemele lumii. El apare apoi într-un desen animat, alături de Dmitry Sergeyevich Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, sub forma unor personaje animate care provoacă "răutăţi".

În 2015, Putin şi cu Peskov îi transportă pe imigranţii din Siria direct în Paris pentru a cauza probleme. Cei doi se duc în America unde fraudează rezultatele alegerilor prezidenţiale din 2016 pentru ca democrata Hillary Clinton să piardă, iar republicanul Donald Trump să câştige. 

În 2019, cei doi se duc în Wuhan, China, unde din excrementele unui liliac prepară noua variantă de coronavirus (SARS-COV-2) pe care o injectează în preparate de mâncare chinezească, declansând astfel pandemia globală ce va ucide peste 6 milioane de oameni la nivel global. 

Tot Putin se declară vinovat pentru că a drogat-o pe Theresa May, fostul premier al Marii Britanii, făcând-o să danseze în timpul unei vizite în Africa, făcând oarecum referire la cazul de otrăvire al lui Skripal. 

Parodia face recunoscută şi implicarea regimului putinist în doparea sportivilor participanţi la olimpiade. 

Filmuleţul îl arată pe Putin că este răspunzător pentru topirea calotelor glaciare şi creşterea nivelului mării,  dar mai ales pentru manevrarea lui Donald Trump pentru a scrie comentarii controversate pe Twitter şi pentru a face declaraţii excentrice. 

La anumite intervale, presa occidentală este ironizată, arătându-i pe prezentatorii de ştiri ca fiind marionete ale Americii. 

Într-un alt filmuleţ despre prezicerea viitorului mulţumită tehnologiei cibernetice,  pe lângă roboţii de curăţenie, votul telepatic şi importarea de jazz american (referire la tăierea importului de gaz rusesc), este ironizată ceremonia de la începutul meciurilor de fotbal în care fotbaliştii îngenunchează pentru Black Lives Matter. Parodia îi arată pe fotbalişti că vor ajunge să facă alte gesturi pentru susţinerea homosexualilor, oamenilor străzii, prostituatelor şi morţilor în anul 2034. 

Într-o altă secvenţă ironizează libertatea şi egalitatea de gen, prezentând sportivi transexuali, homosexuali şi feministe supraponderale cu părul vopsit rooz pe podiumul olimpic în anul 2060. 

 

Într-un alt filmuleţ, ruşii îi ironizează pe occidentali pentru că apreciază Twerking (dansul feminin din fund), pe bărbaţii care îşi schimbă sexul devenind femei cu barbă, roboţii sexuali şi pe Macron şi Merkel care apar în ipostaze indecente. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici