Reacţia companiei Rockstar la scurgerile de informaţii despre GTA 6

Rockstar confirmă scurgerea de informaţii despre GTA 6, dar transmite că dezvoltarea următorului joc nu va fi afectată. Aproximativ 90 de videoclipuri ce conţin secvenţe dintr-o variantă timpurie a jocului ce datează din 2014 au fost publicate ilegal pe reţelele de socializare pe 18 septembrie.

3270 afișări
Imaginea articolului Reacţia companiei Rockstar la scurgerile de informaţii despre GTA 6

Sursa Foto - rockstargames.com - GTA Vice City (2002)

Dezvoltatorul seriei de jocuri Grand Theft Auto, Rockstar Games a confirmat că scurgerile de informaţii despre GTA 6 care au apărut online ieri, 18 septembrie , sunt reale, dar dezvoltarea nu va fi afectată.

Rockstar a publicat o declaraţie pe Twitter (mai jos), spunând că „înregistrările timpurii de dezvoltare” au fost furate din baza de date a companiei în urma unui atac cibernetic, transmite IGN

 

„Recent am suferit o intruziune în reţea în care o parte terţă neautorizată a accesat şi a descărcat ilegal informaţii confidenţiale din sistemele noastre, inclusiv imagini cu o versiune timpurie a următorului joc Grand Theft Auto aflat în dezvoltare.

Suntem extrem de dezamăgiţi să avem toate detaliile despre următorul nostru joc distribuite în acest fel. Munca noastră la următorul joc Grand Theft Auto va continua aşa cum a fost planificată şi ne angajăm să oferim o experienţă pentru  jucătorii noştri care să depăşească cu adevărat aşteptările.

Vom notifica pe toată lumea din nou în curând şi, desigur, vă vom prezenta în mod corespunzător următorul joc când va fi gata. Vrem să mulţumim tuturor pentru sprijinul acordat în această situaţie”.

90 de videoclipuri cu secvenţele filmate din joc au fost distribuite online în mod anonim, arătând jafuri, atacuri armate şi conversaţii ale personajelor.

Imaginile confirmă zvonurile conform cărora GTA 6 va avea doi protagonişti (unul de sex masculin şi unul feminin) şi că povestea se va desfăşura în Vice City (un oraş ficţional inspirat după Miami, Florida), adaugă IGN. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici