Rihanna nu-l mai vrea pe Trump preşedinte

  • Riri nu ezită să îl ironizeze pe Trump
  • Artista din Barbados a postat o înregistrare în care arată că nici Melania nu-l mai place pe Trump
  • Rihanna a desenat un graffiti în care îi adresează un mesaj vulgar preşedintelui
208 afișări
Imaginea articolului Rihanna nu-l mai vrea pe Trump preşedinte

Sursă foto: tabu.ro

Rihanna nu îl susţine pe Trump sub nici o formă la alegerile prezidenţiale.

Artista a postat pe Instagram şi Twitter o înregistrare în care apar Melania şi Donald Trump. În înregistrare, Melania îl ignoră pentru câteva secunde pe preşedinte. Riri a personalizat momentul cu începutul piesei interpretate chiar de ea, „Needed Me”, făcând o aluzie că Trump doar a avut nevoie de Melania pentru imagine.

Postarea artistei are peste 9 milioane de vizualizări în doar 8 ore de la postare. Tot Rihanna şi-a mai exprimat dezgustul faţă de Trump zilele trecute când a creat un graffiti cu mesajul ,,La naiba cu Trump”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici