Robbie Williams susţine că un asasin a fost angajat ca să-l omoare: „Vreau să merg în toate locurile normale, dar nu pot deoarece oamenii vor să mă omoare"

Cântăreţul Robbie Williams susţine că în trecut un asasin a fost angajat ca să-l omoare. Face parte din lucrurile nevăzute care se întâmplă când devii faimos, a spus celebrul cântăreţ în timpul unui interviu acordat celor de la The Mirror.

735 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams susţine că un asasin a fost angajat ca să-l omoare: „Vreau să merg în toate locurile normale, dar nu pot deoarece oamenii vor să mă omoare"

Robbie Williams susţine că un asasin a fost angajat ca să-l omoare

Robbie Williams a anunţat că a fost ţinta unui asasin în perioada de glorie a carierei sale.

Solistul, care şi-a început cariera în trupa Take That, a dezvăluit că a existat un contract pentru uciderea sa, potrivit NME.

„Niciodată nu am povestit asta, dar am avut un contract pus pe capul meu.. Nu am spus asta public până acum. A trecut. Am prieteni. Face parte din lucrurile nevăzute care se întâmplă când devii faimos... la un moment dat eram incredibil de faimos, în stilul Michael Jackson”, a declarat Robbie Williams în timpul interviului.

Cântăreţul a mai spus că a avut nevoie de timp pentru a realiza că nu poate duce o viaţă normală.

„Vreau să merg în toate locurile normale, dar nu pot deoarece oamenii vor să mă omoare. Îţi ia ceva timp ca să accepţi asta”, a precizat Williams.

Robbie Williams va participa la un eveniment uriaş în vara acestui an. Pe 27 august, la Munchen, el va cânta în faţa unui public format din aproximativ 150.000 de oameni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici