Se lansează Counter Strike 2, însă nu ca un joc nou propriu-zis

Valve a lansat trailerul plin de acţiune de la jocul Counter-Strike 2, fiind un upgrade gratuit la CS:GO şi este disponibil acum pe PC prin Steam.

2349 afișări
Imaginea articolului Se lansează Counter Strike 2, însă nu ca un joc nou propriu-zis

Valve  a anunţat ştirea cu un nou trailer astăzi, pe care îl puteţi viziona mai jos.

Counter-Strike 2 a fost anunţat în martie că va rula pe Source Engine 2, acelaşi motor de joc folosit la alte jocuri Valve, inclusiv Dota 2 şi Half-Life: Alyx.

Nu este o continuare separată a jocului original, ci mai degrabă o actualizare gratuită majoră la Counter-Strike: Global Offensive.

Counter-Strike oferă un facelift grafic popularului joc în timp ce adaugă upgrade-uri şi redesign-uri hărţilor jocului, potrivit IGN

Mai important, Counter-Strike 2 introduce posibilitatea ca jucătorii să îşi ramburseze armele dacă au cumpărat accidental un item greşit.

Counter-Strike: Global Offensive a fost lansat iniţial în 2012 şi, în ciuda faptului că are peste un deceniu, rămâne unul dintre cele mai populare jocuri de PC pe platforma de distribuţie digitală a Valve, Steam.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici