Se lansează un film despre cea mai faimoasă regină războinică. O actriţă din distribuţia filmului ,,The Centurion (2010)" o va interpreta

Boudica: Queen Of War, este un film care urmează să apară, cu Olga Kurylenko, Clive Standen, Peter Franzen, Lucy Martin, Nick Moran şi Leo Gregory.

16449 afișări
Imaginea articolului Se lansează un film despre cea mai faimoasă regină războinică. O actriţă din distribuţia filmului ,,The Centurion (2010)" o va interpreta

Bleiberg Entertainment /Warner Bros

Este anul 60 d.Hr., acum 2000 ani, când Marea Britanie de azi era sub ocupaţia Imperiului Roman, atunci condus de tiranul împărat Nero (jucat de actorul Harry Kirton).  

După ce soţul ei, regele Prasutagus  (Clive Standen) moare, fiicele ei îi sunt violate şi pământul ei furat, regina războinică Boudica (Olga Kurylenko) conduce o rebeliune aprigă împotriva Imperiului Roman, inspirându-i pe Iceni,  un trib britonic (celţii care au populat Marea Britanie acum 2000 ani)  să lupte pentru libertate.

Nero îl trimite pe cel mai bun general roman al său, Gaius Suetonius Paulinus (Kris Johnson), cu legiuni ce numărau 10,000 de soldaţi, să reprime revolta celtică a reginei Boudica, la care participă 230,000 de britoni, potrivit istoricului Cassius Dio. 

Filmul este produs de Ehud Bleihberg şi regizat de Jesse V. Johnson. 

Boudica: Queen Of War se lansează pe 27 octombrie în cinematografe.  

Actriţa Olga Kurylenko care o joacă pe Boudica, cunoscută pentru că avea părul roşcat, că îşi picta chipul cu cenuşă şi vopsea albastră şi că se deplasa cu un car tras de cai, a mai jucat în rolul unei războinice bretone în filmul The Centurion, apărut în anul 2010 şi plasat în anul 117 d.Hr., în ultimul an de domnie al împăratului Traian,  cu Michael Fassbender în rolul de protagonist, un centurion roman care este răpit de picţi şi fuge într-o cursă contraconometru mai ceva ca în filmul Apocalypto al regizorului Mel Gibson. 

*Notă personală- Interpretându-şi rolul cu succes de războinică fioroasă ce-l vânează pe soldatul roman interpretat de Michael Fassbender şi pe camarazii săi din dispăruta legiune a IX-a , nu cred că se putea găsi o actriţă mai potrivită. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici