Septembrie 2023 este luna jocurilor SF - se lansează Starfield şi Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Luna septembrie 2023 va fi o lună plină de aventuri şi emoţii pentru fanii jocurilor video SF. Două dintre cele mai aşteptate titluri ale anului vor fi lansate în această perioadă: Starfield şi Cyberpunk 2077: Phantom Liberty.

593 afișări
Imaginea articolului Septembrie 2023 este luna jocurilor SF - se lansează Starfield şi Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Starfield este un RPG de acţiune în lume deschisă, dezvoltat de Bethesda Game Studios, creatorii seriei Fallout şi The Elder Scrolls. Jocul îi va duce pe jucători într-o călătorie epică prin spaţiul cosmic, unde vor putea explora planete, sisteme solare şi civilizaţii extraterestre. Jocul va fi disponibil pe Xbox Series S/X şi PC cu sistem de operare Windows, din 6 septembrie 2023. 

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty este un pachet suplimentar pentru jocul original Cyberpunk 2077, lansat în decembrie 2020.Expansiunea aduce o nouă zonă de explorat, numită Dogtown, precum şi noi arme, augmentări cibernetice, abilităţi şi vehicule. De asemenea, povestea se axează pe un scenariu de spionaj-thriller, în care personajul principal, V, devine un agent secret sub comanda lui Solomon Reed, interpretat de actorul Idris Elba. Cyberpunk 2077: Phantom Liberty va fi disponibil pe PS5, Xbox şi PC, la preţul de 29.99 dolari.

Aceste două jocuri promit să ofere o experienţă imersivă şi captivantă pentru iubitorii genului SF, care vor putea trăi aventuri extraordinare în universuri futuriste şi pline de pericole.

Luna septembrie 2023 va fi cu siguranţă luna jocurilor video SF.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici