Sylvester Stallone divorţează după 25 de ani de căsnicie

Soţia lui Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, a depus cererea de divorţ după 25 de ani de căsnicie, potrivit Fox News. Starul american a înlocuit deja tatuajul cu chipul soţiei cu imaginea bullmastiff-ul său care a apărut alături de el în filmul „Rocky”.

2210 afișări
Imaginea articolului Sylvester Stallone divorţează după 25 de ani de căsnicie

Sylvester Stallone divorţează după 25 de ani de căsnicie

Stallone a declarat, pentru Fox News: „Îmi iubesc familia. Ne ocupăm pe cale amiabilă şi în privat de aceste probleme personale”.

Actele de la tribunal arată că Jennifer Flavin, în vârstă de 54 de ani, fost model, a depus actele de divorţ pe 19 august, în Palm Beach County, Florida, punând astfel capăt oficial căsătoriei cu starul din „Rambo”.

Patru zile mai târziu, Stallone a acoperit un tatuaj mare al lui Flavin de pe bicepsul drept cu o imagine a lui Butkus, bullmastiff-ul său care a apărut alături de el în filmul „Rocky”.

Artistul tatuator Zach Perez a postat o fotografie cu munca sa pe bicepsul actorului pe feed-ul său de Instagram, potrivit New York Post.

„Cea mai mare zi din cariera mea de tatuator!!!”, a scris el. „Îţi mulţumesc că ai avut încredere în mine cu tatuajul tău astăzi @officialslystallone”.

Dar postarea a fost rapid ştearsă, deoarece comentatorii au postat foarte multe mesaje pe reţelele de socializare din cauza „afrontului” perceput la adresa soţiei sale şi a căsniciei dintre Stallone şi Flavin.

Michelle Bega, un purtător de cuvânt al lui Stallone, a respins, ulterior, pentru Daily Mail, speculaţiile potrivit cărora noul tatuaj al actorului ar indica faptul că uniunea sa cu Jennifer Flavin ar fi pe butuci.

„Domnul Stallone a intenţionat să reîmprospăteze imaginea tatuajului soţiei sale, Jennifer. Cu toate acestea, rezultatele au fost nesatisfăcătoare şi, din păcate, ireparabile”, a declarat ea pentru site-ul de ştiri. „Drept urmare, a fost nevoit să acopere imaginea originală cu un tatuaj al câinelui său din „Rocky”, Butkus”.

Flavin alimentase deja îngrijorarea că există probleme în paradis atunci când a postat pe Instagram o fotografie cu fiicele lor.

„Aceste fete sunt prioritatea mea. Nimic altceva nu contează. Noi 4 pentru totdeauna”, a scris ea pe 10 august.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici