Taylor Swift a doborât recordul deţinut de formaţia "The Beatles" pentru al doilea an la rând

Albumul „Midnights” al artistei americane a învins la încasări albumul reeditat „Revolver” al formaţiei britanice Beatles, clasându-se pe primul loc cu piesa „Anti-Hero”. Este al doilea an consecutiv când un album al lui Taylow Swift este în fruntea topului, anul trecut fiind albumul "Evermore" pe primul loc.

1121 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift a doborât recordul deţinut de formaţia "The Beatles" pentru al doilea an la rând

Taylor Swift, Twitter

Artista americană a reuşit să facă faţă provocării, depăşind şi formaţia rock "Arctic Monkeys" vinerea trecută (28 octombrie), ajungând pe primul loc cu  noul album „Midnights” care a devenit cel mai rapid vândut album al anului până acum în Marea Britanie.

Între timp, în SUA, ea a devenit primul artist din istorie care are 10 piese în topul Billboard Hot 100

La începutul acestei săptămâni, a fost raportat că Swift va fi contestată de reeditarea albumului formaţiei Beatles, „Revolver”,  dar ea a continuat să rămână pe primul loc în top cu piesa „Anti-Hero".

Melodia a rămas în fruntea topului pentru a doua săptămână la rând, transmite publicaţia NME.

 

Videoclipul cu melodia „Anti- Hero" care a învins vechea formaţie britanică de muzică rock pentru al doilea an la rând poate fi vizionat pe canalul oficial de YouTube al artistei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici