The Last of Us devine serial. HBO a dat undă verde pentru adaptarea jocului

  • HBO a dat undă verde pentru adaptarea jocului The Last of Us
  • Producător executiv va fi Carolyn Strauss (Game of Thrones, Cernobîl)
  • Povestea din serial va urmări acţiunea din primul joc
200 afișări
Imaginea articolului The Last of Us devine serial. HBO a dat undă verde pentru adaptarea jocului

The Last of Us devine serial FOTO Youtube/GameTube

The Last of Us se mută de pe console pe micile ecrane. HBO a dat undă verde pentru proiect şi vrea să-l transforme în următorul Game of Thrones. De scenariu şi producţie se vor ocupa chiar cei care au lucrat la Game of Thrones şi Cernobîl.

The Last of Us a apărut în 2014 pe Playstation şi a devenit rapid unul dintre cele mai populare jocuri pe consolă. Acţiunea din primul joc va fi urmărită în serialul HBO. Povestea are loc la 20 de ani după ce civilizaţia modernă a fost distrusă şi îl are în prim plan pe Joel, un traficant angajat să răpească o fată de 14 ani care se dovedeşte a fi ultima speranţă a omenirii.
 
  • The Last of Us - 20 de milioane de copii vândute
  • The Last of Us II - 4 milioane de copii în primul weekend
  • Cel mai bine vândut joc pe Playstation 4 
                

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici