Tom Cruise e iar singur. A pus capăt ultimei relaţii la câteva zile după ce a cunoscut copiii femeii

Tom Cruise, 61 de ani, este iar singur. A pus capăt relaţiei cu Elsina Khayrovai la câteva zile după ce i-a cunoscut copiii.

18286 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise e iar singur. A pus capăt ultimei relaţii la câteva zile după ce a cunoscut copiii femeii

Tom Cruise e iar singur. A pus capăt ultimei relaţii la câteva zile după ce a cunoscut copiii femeii

Tom Cruise se întâlnea din decembrie cu Elsina Khayrova, o rusoaică în vârstă de 36 de ani. După doar două luni, s-au despărţit.

Lucrurile deveneau destul de serioase între Tom şi Khayrova, The Sun relatând că el i-a cunoscut recent pe copiii ei. Starul din "Top Gun" a pus capăt relaţiei câteva zile mai târziu, potrivit The Sun.

Elsina are un fiu şi o fiică din căsătoria anterioară cu oligarhul rus şi dealer de diamante, Dmitri Tsvetkov.

Când a apărut vestea idilei lor, Tsvetkov a declarat pentru DailyMail: "Indiferent cu cine este, Tom Cruise sau oricine altcineva, ar trebui să ştie că îi plac lucrurile de calitate şi că are gusturi scumpe şi luxoase. Tom ar trebui să-şi ţină ochii şi portofelul larg deschise".

Relaţia celor doi pur şi simplu "şi-a urmat cursul" şi nu există "resentimente", a declarat o sursă pentru publicaţie. Tom chiar vrea ca ei să rămână prieteni, deoarece locuiesc în acelaşi bloc de apartamente din Londra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici