Ubisoft a anulat trei jocuri. Skull & Bones, amânat pentru a şasea oară

Compania franceză de jocuri video traversează o perioadă dificilă economic din cauza încasărilor slabe a unor jocuri precum Mario + Rabbids: Sparks of Hope şi Just Dance 2023.

501 afișări
Imaginea articolului Ubisoft a anulat trei jocuri. Skull & Bones, amânat pentru a şasea oară

Ubisoft, Sony/Microsoft (Sursa Foto)

Ubisoft a anunţat printr-un comunicat că a amânat, pentru a şasea oară, jocul cu piraţi Skull & Bones, anunţat de la conferinţa E3 din anul 2017. Jocul ar putea fi lansat la începutul anului fiscal 2023-2024. 

De asemenea, alte trei jocuri neanunţate au fost anulate pe fondul „provocărilor economice majore” din industrie şi este de aşteptat să înceapă o restructurare în cadrul companiei. 

Problemele financiare s-ar datora şi jocurilor Mario + Rabbids: Sparks of Hope şi Just Dance 2023 care au avut performanţe slabe la încasări. 

Ubisoft mai transmite că nu va ma investi 500 de milioane de euro în jocurile premium şi free-to-play ce au fost anulate. 

Şi-a redus ţinta de cheltuieli pentru trimestrul încheiat în decembrie la 725 de milioane de euro faţă de obiectivul stabilit iniţial la 830 de milioane de euro.

Fanii seriei Assassin's Creed (cea mai de succes franciză a companiei) pot răsufla uşuraţi că lansarea viitoarelor titluri anunţate anul trecut nu este afectată, potrivit IGN

Assassin's Creed: Mirage, a cărui poveste se desfăşoară în Bagdadul medieval, va fi lansat cu siguranţă în acest an, iar din 2024 încolo ar urma să fie lansate următoarele titluri ca Assassin's Creed: Jade plasat în China antică,  Assassin's Creed: Codename Red plasat în Japonia feudală,  Assassin's Creed: Hexe plasat în Sfântul Imperiu Roman şi Assassin's Creed: Infinity, un joc live-service inspirat după Fortnite şi GTA Online ce va cuprinde mai multe perioade şi teme istorice. 

Nici programarea lansării jocului Avatar: Frontiers of Pandora pentru 2023, care a fost deja amânat o singură dată, nu a fost afectată. 

Nu este încă cunoscută data lansării pentru Prince of Persia: Sands of Time Remake, anunţat în 2020, programat pentru lansare în 2023, fiind  amânat pe termen nedefinit. 

The Settlers: New Allies, anunţat la Gamescom în 2018, a fost amânat din 2019, iar data finală a lansării sale este 17 ianuarie 2023. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici